Quantum Balance

Quantum Balance is een zeer simpele methode die het zelf genezend vermogen van het lichaam aanspreekt. Door Quantum Balance kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode. Quantum Balance kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en welbevinden. Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in.

Het grootste verschil met andere methodes is dat je bij Quantum Balance door bepaalde ademhalings -en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij jezelf verhoogt, waardoor je de ander mee kunt voeren in de energie die vrij komt. Quantum Balance is een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest.

Aandacht en Liefde zijn alomvattende trillingen. Aandacht en Liefde functioneert op alle niveaus en brengt onze werkelijke aard naar buiten. Het is het fundament van Quantum Balance en de kern essentie van onze levenskracht.

Een sessie kan tijdelijk pijn of andere oncomfortabele symptomen geven maar dit hoort erbij. De levenskracht en het Quantum Balance genezingsproces zijn zeer ingewikkeld met hun eigen dynamiek en wijsheid die boven ons inzicht en begrip uitgaat. De Quantum Balance energie volgt de natuurlijke intelligentie van het lichaam om de noodzakelijke healing toe te passen.

Enkele voorbeelden van de kracht van Quantum Balance:

  • Botten die zichzelf spontaan corrigeren naar de juiste stand
  • Correctie van bekken- en schedelscheefstand
  • Opzienbarende resultaten met rugklachten, nekklachten en migraine
  • Werkt snel en effectief bij ontstekingen
  • Zeer goede resultaten bij vermoeidheidsziektes
  • Als ondersteuning bij hart- en vaatziekten
  • Bij fysieke en emotionele onbalans

Bij zwaardere ziekteprocessen kun je het zien als ondersteunend bij de reguliere gezondheidszorg, omdat Quantum Balance het zelfhelende vermogen activeert.

Heb je interesse om deze methode zelf ook te leren? Kijk dan op www.totalresetnederland.nl onder cursussen. Daar kunt u zich voor de volgende cursus opgeven