Contact

praktijk Allergie Vrij Leven

Jolande Bakker
Dr.Keijzerstraat 2A
1511 VP Oostzaan

tel. 06-24506889
info@allergievrijleven.nl

BTW ID: NL001143837B53

KvK nr: 34341889

Welkom op mijn locatie in Oostzaan!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Routebeschrijving

Vanaf de A10 Oost/Noord:

Afslag S118 richting Tuindorp-Oostzaan, aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf. De weg volgen tot de grote kruising met stoplichten, rechtsaf, rechtdoor bij de rotonde en bij het volgende stoplicht linksaf. U rijdt nu het dorp in, **LET OP! 30 km zone.
U blijft rechtdoor rijden waar de weg een bocht naar links maakt, u rijdt langs het gezellige kerkplein, Dirk van den Broek en dan rijdt u de eerstvolgende straat in. Dit is de Dr. Keijzerstraat.
De praktijk bevindt zich rechts achter de kapsalon, loop het brede pad naar achter op.

Vanaf A10 Zuid/West:

Rij richting Zaandam/Leeuwarden, als u door de Coentunnel bent blijft u op de linker baan, neem de volgende afslag richting Oostzaan. bij de stoplichten linksaf, bij de rotonde rechtdoor, bij de stoplichten linksaf het dorp in. Vanaf ** de bovenstaande route vervolgen

Vanaf Utrecht A2, kunt u de A10 richting Zuid of Noord volgen. Check waar er geen files zijn. Verder volgt u een van bovenstaande routes.

Vanaf Amersfoort/A1 neemt u A10 Noord en vervolgt de route hierboven

Ter plekke

U kunt in de straat vrij parkeren, als daar geen plek is, dan kunt u de auto bij Dirk van den Broek parkeren, dat is een blauwe zone voor 2 uur, dus vergeet uw parkeerschijf niet in de auto te leggen