Agenda

There are no upcoming events.

Eerdere evenementen 

Hieronder ziet u welke evenementen er in het verleden hebben plaatsgevonden op initiatief van, of in samenwerking met de Praktijk Allergie Vrij Leven
 

Quantum Balance Workshop

Date: 09/09/2017
Time: 00:00 - 00:00
Location: Almere

Quantum Balance is een gemakkelijk te leren methode met ademhalingstechnieken en simpele visualisaties die door iedereen kan worden geleerd en beoefend. Hiermee kun je jezelf en anderen helpen om genezingsprocessen te versnellen.

Kom naar de workshop en leer meer over Quantum Balance!

Geef je op via www.totalresetnederland.nl –> cursussen

Informatie-avond NAET methode

Date: 30/01/2017
Time: 00:00 - 00:00
Location: Praktijk Allergie Vrij Leven, Bijlmerdreef 1169, 6e verdieping 1103 TT AMSTERDAM ZUID-OOST
naet_logo_europe

U hebt allergieën/gevoeligheden, of het vermoeden dat u daar last van hebt. U hebt last van vage klachten, buikpijn, migraine, hooikoorts, eczeem, chronische vermoeidheid of dergelijke?

Misschien hebt U ook wel eens van de NAET methode gehoord, u bent doorgestuurd door vrienden of kennissen, u bent de methode op internet tegengekomen (deze website doorgespit), maar u zou toch eerst meer willen weten? U zou willen weten hoe zoiets werkt voordat u een afspraak voor een intake gaat maken?

Iedere laatste maandag van de maand (tenzij anders aangegeven op de website) zal er een kosteloze, verplichtingsvrije informatie-avond over de NAET methode zijn. De avond begint om 19.00 uur en zal, afhankelijk van het aantal mensen en de vragen die gesteld worden, ongeveer een uurtje duren.

Neem familie, vrienden en kennissen mee, het is heel handig als uw omgeving begrijpt waar u mee bezig bent mocht u ertoe besluiten om uw gezondheidsklachten aan te laten pakken via de NAET methode. Bovendien weten 2 meer dan 1, dus als u geen vragen meer weet te stellen, dan weet degene die u mee heeft er nog wel een paar.*

De eerstvolgende informatieavond zal plaatsvinden op: MAANDAG 30 JANUARI 2017 om 19.00 uur. AANMELDEN KAN DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR info@allergievrijleven.nl.

Om 19.00 uur sluit de buitendeur van Medisch Centrum Ganzenhoef, u kunt dan aanbellen bij etage 6, (Cumulus).

Graag tot dan!