Routebeschrijving

Vanaf de A10 Zuid:

Afslag 12: Amsterdam Centrum/Zuidoost/Duivendrecht. Blijf op de rechterbaan, aan het eind van de afslag slaat u rechtsaf.  U rijdt richting Duivendrecht op de Gooiseweg.
Neem afslag Amsterdamse Poort/F-buurt/G-buurt, aan het eind van de afslag neemt u de derde afslag op de rotonde, afslag G-buurt – Bijlmerdreef. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor, bij de daaropvolgende rotonde neemt u de eerste afslag rechts, achter het Gezondheidscentrum kunt u de auto parkeren.

Vanaf A10 Noord:

Afslag no 12: Amsterdam Centrum/Zuidoost/Duivendrecht/Diemen Zuid. Aan het eind van de afrit bij de stoplichten gaat u rechtsaf de Gooiseweg op. Houd beide linkerbanen aan bij het volgende stoplicht. Neem afslag Amsterdamse Poort/F-buurt/G-buurt, aan het eind van de afslag neemt u de derde afslag op de rotonde, afslag G-buurt – Bijlmerdreef. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor, bij de daaropvolgende rotonde neemt u de eerste afslag rechts, achter het Gezondheidscentrum kunt u de auto parkeren.

Vanaf Utrecht A2, neemt u de afrit Amsterdam Zuid-Oost/Amersfoort/Almere/A9. Blijf op de A9 en houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor A9 Hengelo/Groningen/Almere. Neem afrit no.2 Amsterdam/ Bijlmermeer/Gaasperdam/S112/S113. Aan het eind van de afslag, bij de stoplichten gaat u linksaf de S112 richting Bijlmermeer/Amsterdamse Poort/Arena. Houd links aan, houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor S112. Neem op de rotonde de 3e afslag op de S112 richting Bijlmermeer/Centrum. Neem de afslag Amsterdamse Poort/F-buurt/G-buurt. U neemt de eerste afslag op de rotonde naar de Bijlmerdreef. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor, bij de daaropvolgende rotonde neemt u de eerste afslag rechts, achter het Gezondheidscentrum kunt u de auto parkeren.

Vanaf Amersfoort/A1  houd u links aan bij de splitsing en rij door op de A1. Neem afslag 2-Diemen richting Diemen. Houd rechts aan en volg de borden voor Diemen. Houd links aan en volg de borden voor Diemen/Diemen Noord. Sla linksaf naar de Elsrijkdreef/de S113. Ga bij de rotonde rechtdoor naar Groeneveen.

Ter plekke

U betreedt het gebouw via de hoofdingang, rechts bevindt zich een apotheek. Halverwege de gang, aan de rechterkant kunt u met de lift naar de 6e verdieping. Als u de lift uitkomt en door de deur loopt, slaat u rechtsaf. Praktijk Allergie Vrij Leven bevindt zich in de hoek.